diumenge, 12 de juny del 2011

Informació sobre els actes dels Indignats Alt Urgell els dies 16-17-18 de juny

 La setmana que ve se celebra a la Seu d’Urgell la Trobada Empresarial dels Pirineus (http://www.trobadaalpirineu.com), un esdeveniment importantíssim en què participen personalitats de la política i l’economia com Artur Mas, Juan José Ibarretxe, Josep Piqué, Sandro Rossell i, fins i tot, Jüergen Donges, assessor del govern d’Angela Merkel. Al document adjunt trobareu tota la informació que ha preparat la nostra Comissió de Recerca, Informació i Consciència sobre els ponents i participants i els motius pels quals la seva presència en aquestes jornades és indignant.

L'Assemblea de Joves de l'Alt Urgell (AJAU) organitza cada any una acció de protesta contra aquesta trobada que es fa a la Seu precisament perquè és un lloc petit i aïllat on no troben molta oposició. El que volem aquest any és que hi hagi una oposició forta i contundent contra aquesta trobada que concentra junts tants responsables de la crisi. A cartell adjunt veureu les accions de l'AJAU, a les quals ens adherim Indignats Alt Urgell. 
Paral·lelament, però, volem que l'acte per organitzar una trobada d'assemblees d'Indignats. A la trobada de barris i pobles del 4 de juny a Barcelona va sorgir la idea de aprofitar per fer-hi la primera trobada d'assemblees de la província de Lleida, però la resta d'assemblees de Catalunya hi esteu convidats, òbviament. Com més siguem, més gran serà el ressò.

Aquest és el programa que us proposem:
Dijous 16
16.30 – Donem-los la benvinguda amb una cassolada davant de la sala Sant Domènec. 

Divendres 17
17.00 – Rebuda de les assemblees visitants a la plaça de les Monges
18.00 – Cassolada de denúncia davant de Sant Domènec
19.30 – Primera assemblea de les terres de la província de Lleida. Un cop finalitzada, es continuaria amb els actes programats per l'AJAU: la xoriçada popular, prevista al carrer Canonges. Perquè nosaltres, els xoriços ens els mengem!

Dissabte 18
Cassolada de bon dia al Castell Motel, es proposa esmorzar allà i fer el seguiment dels cotxes oficials. Si van cap al Camp de Golf d’Aravell, seguir-los caminant fins allà, perquè “Nosaltres no tenim cotxes oficials i hem d’anar a peu”. 
A les 12.00h, IAU dona per finalitzada aquesta convocatòria tot i que hi ha més actes programats per AJAU-CAJEI el mateix dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada